Algemene voorwaarden

Bestellen

Bestellingen voor datzelfde weekend kunnen geplaatst worden voor donderdag. Bestellingen die daarna geplaatst worden, worden geannuleerd en terugbetaald uitgezonderd de kosten van Bancontact.
Indien een weekend volzet zit wordt dit steeds gecommuniceerd via de website, hou hier rekening mee. Een bestelling die geplaatst wordt tijdens een weekend dat volzet zit wordt geannuleerd en terugbetaald uitgezonderd de kosten van Bancontact.

Grote of gepersonaliseerde bestellingen kunnen geplaatst worden via mail of het bestelformulier.

Betalen

Bestellingen dienen onmiddellijk en in zijn geheel betaald te worden, enkel zo reserveer je je plek. Voor grote bestellingen die meer dan 3 maanden op voorhand geplaatst worden, dient een voorschot van €150 betaald te worden.

Afhalen

Bestellingen dienen steeds afgehaald te worden tenzij anders afgesproken.
Afhalen is in Sint-Denijs op vrijdag tussen 16-18u of op zaterdag tussen 10-12u. Ophalen op andere dagen of plaatsen kan enkel indien dit vermeld staat bij een product.
Gelieve de bestelling op tijd op te halen! Flour Power is een one-women-show waarbij er van thuis wordt gebakken. Indien een bestelling niet op het afgesproken tijdstip kan worden opgehaald dient de klant dit persoonlijk te laten weten. Het is niet gegarandeerd dat Mona nog thuis is na het afgesproken uur of na de beschikbare ophaaluren. Indien dit het geval is dient de klant op een later tijdstip terug te komen om de bestelling op te halen. In dit geval is er geen terugbetaling.

Vervoeren

Gebak dient voorzichtig vervoert te worden.
Dozen worden best aan het voeteinde van de passagier of in de koffer gezet, zeker niet op de zetel. Indien mogelijk zet je de airco van de wagen op de koudste stand gericht op de voeten. Op deze manier blijft het gebak gekoeld.
Indien er tijdens het vervoer iets met het gebak gebeurt is dit de verantwoordelijkheid van de klant. Hier worden geen terugbetalingen voor gedaan.

Annuleren

Een bestelling kan kosteloos geannuleerd worden tot ten laatste twee weken voor de datum van afhalen.
Een bestelling die tussen de 14 en 7 dagen op voorhand wordt geannuleerd wordt voor 50% terugbetaald. Bestellingen die minder dan 7 dagen op voorhand worden geannuleerd kunnen niet terugbetaald worden.
Het verzetten van een datum kan enkel na overleg. 

Indien een voorschot werd betaald voor een grote bestelling, kan deze niet worden terugbetaald.

Facturen

Indien een bestelling voor binnen een bedrijf geplaatst wordt, wordt hier een factuur van opgestuurd. In dit geval dient de betaling tegen ten laatste 4 weken na afhalen te worden volbracht. Wanneer de factuur na vier weken niet betaald is wordt er een herinneringsmail verstuurd. Indien de betaling na de herinnering niet binnen de 7 dagen betaald werd komt er een extra kost van 10% bovenop de openstaande factuur.

Allergenen

Alle info omtrent allergenen kan je terug vinden op iedere productpagina. Voor meer info kan je steeds een mail sturen en dan help ik je graag waar nodig. Er wordt niet glutenvrij gebakken.
In onze keuken wordt er veel gebruik gemaakt van tarwegluten, soja en pinda, alle producten bevatten of kunnen sporen bevatten van deze allergenen.