Mona Janssens

Taartenbakker en -proever

Hallo! Ik ben Mona, 25 jaar en het gezicht achter Flour Power. Al van kinds af aan is het maken en eten van desserten een van mijn favoriete bezigheden, maar sinds enkele jaren is bakken uitgegroeid tot mij grootste passie! Zo ontstond in de zomer van 2019 mijn Instagram-blog 'Flour Power by Mona' en dan niet zo veel later ook het idee om de taarten van Flour Power te verkopen.

In 2020 kon je mij zien 'schitteren' in het televisieprogramma 'Bake Off Vlaanderen' op VIER, maar helaas was dat verhaaltje van zeer korte duur.

Zelf eet ik al vele jaren vegetarisch en dat zal je ook zien in mijn aanbod, ik werk niet met gelatine of producten die gelatine bevatten. Ook  is er een groot aanbod aan veganistische en zuivelvrije taarten, maar er kunnen op aanvraag ook gebakjes veganistisch of zuivel- of eivrij gemaakt worden. 

Heb je een vraag of suggestie, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren! Ik zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

 

Bestellingen zijn enkel mogelijk op vrijdag en zaterdag. Bestellen voor zondag is niet mogelijk, tenzij anders vermeld (bvb. met feestdagen of speciale acties).